Erä ja Metsästys

Villa Luotola järjestää erä- ja luontoretkielämyksiä ympärivuoden. Oppaina paikallisen metsästysseuran henkilöstöä. Naisista koostuvilla ryhmillä halutessanne oppaana nainen.

Opas vie teidät toiveidenne mukaan jahtiretkille, marjaretkille tai luonto-retkille. Opastetuilla pienriistan metsästysretkillä metsästämme sekä nautimme retkieväät ja kahvit luonnossa.

Villa Luotolan alueella on hyvät mahdollisuudet pienriistan sekä hirvenmetsästykseen. Oppaat ovat ammattitaitoisia ja huolehtivat siitä että metsästysretki sujuu paitsi elämyksellisesti, myös turvallisesti.

Voit tilata räätälöidyn metsästyspaketin ja valita riistaeläimeksi joko sorsan, metsäkanalinnun, jäniksen, kyyhkyn, pienpedon tai hirven.

Laajat metsästysalueet, ammattitaitoiset oppaat, muut oheispalvelut ja aito luonto takaavat onnistuneen ja turvallisen metsästyskokemuksen niin aloitteleville metsästäjille kuin pidemmälle ehtineillekin.

Voit myös osallistua jahtiin ilman asetta, tarkkailijana. Järjestämme sinut juuri niille paikoille jossa tapahtuu.

Jahtipäivän päätteeksi sauna ja herkullinen riistaillallinen Villa Luotolan juhlasalissa, majoitustilaa 25 hengelle joko huoneissa tai vanhassa päärakennuksessa. Yöpyminen saaressa, kodassa myös mahdollista.